Termes i Condicions

Al baixar o utilitzar l'aplicació, aquests termes s'aplicaran automàticament; per tant, heu d'assegurar-vos que els llegiu atentament abans d'utilitzar l'aplicació. No teniu permís per copiar ni modificar l'aplicació, cap part de l'aplicació o les nostres marques comercials de cap manera. No teniu permís per intentar extreure el codi font de l'aplicació i tampoc hauríeu d'intentar traduir l'aplicació a altres idiomes ni fer versions derivades. L'aplicació en si, i totes les marques comercials, els drets d'autor, els drets de bases de dades i altres drets de propietat intel·lectual relacionats amb aquesta, encara pertanyen a Watteco SCCL.

Watteco SCCL es compromet a garantir que l'aplicació sigui tan útil i eficient com sigui possible. Per aquesta raó, ens reservem el dret de fer canvis a l'aplicació o de cobrar pels seus serveis, en qualsevol moment i per qualsevol motiu. Mai us cobrarem per l'aplicació o els seus serveis sense deixar-vos molt clar el que esteu pagant.

L'aplicació Watteco emmagatzema i processa les dades personals que ens has proporcionat per tal de proporcionar el nostre Servei. És la vostra responsabilitat mantenir el vostre telèfon i l'accés a l'aplicació segurs. Per tant, us recomanem que no elimineu les restriccions i limitacions de programari imposades pel sistema operatiu oficial del vostre dispositiu. Podria fer que el vostre telèfon sigui vulnerable a virus/programes maliciosos, comprometre les funcions de seguretat del vostre telèfon i podria significar que l'aplicació Watteco no funcioni correctament o no funcioni en absolut.

L'aplicació fa servir serveis de tercers que declaren els seus propis Termes i Condicions.

Enllaç als Termes i condicions dels proveïdors de serveis de tercers utilitzats per l'aplicació:

Heu de ser conscients que hi ha certes coses de les quals Watteco SCCL no es responsabilitzarà. Algunes funcions de l'aplicació requeriran que l'aplicació tingui una connexió activa a Internet. La connexió pot ser Wi-Fi o proporcionada pel vostre proveïdor de xarxa mòbil, però Watteco SCCL no es fa responsable que l'aplicació no funcioni amb totes les funcionalitats si no teniu accés a Wi-Fi i no teniu dades pròpies.

Si utilitzeu l'aplicació fora d'una àrea amb Wi-Fi, heu de recordar que els termes de l'acord amb el vostre proveïdor de xarxa mòbil encara s'apliquen. Com a resultat, el vostre proveïdor de telefonia mòbil us pot cobrar pel cost de les dades durant la durada de la connexió mentre accediu a l'aplicació o altres càrrecs de tercers. En utilitzar l'aplicació, accepteu la responsabilitat d'aquests càrrecs, inclosos els càrrecs de dades d'itinerància, si feu servir l'aplicació fora del vostre territori d'origen (és a dir, regió o país) sense desactivar la itinerància de dades. Si no sou el pagador de la factura del dispositiu en què utilitzeu l'aplicació, tingueu en compte que suposem que heu rebut el permís del pagador de la factura per utilitzar l'aplicació.

En la mateixa línia, Watteco SCCL no sempre es fa responsable de la forma en què utilitzeu l'aplicació, és a dir, heu d'assegurar-vos que el vostre dispositiu es mantingui carregat, si s'esgota la bateria i no el podeu encendre per fer servir el Servei, Watteco SCCL no pot assumir responsabilitats.

Pel que fa a la responsabilitat de Watteco SCCL pel que fa al seu ús de l'aplicació, quan utilitzeu l'aplicació, és important tenir en compte que, tot i que ens esforcem per garantir que estigui actualitzada i correcta en tot moment, confiem en tercers per proporcioneu-nos informació perquè puguem posar-la a la vostra disposició. Watteco SCCL no assumeix cap responsabilitat per cap pèrdua, directa o indirecta, que experimenteu com a resultat de confiar totalment en aquesta funcionalitat de l'aplicació.

En algun moment, és possible que vulguem actualitzar l'aplicació. Actualment, l'aplicació està disponible a Android i iOS; els requisits per a tots dos sistemes (i per a qualsevol sistema addicional que decidim ampliar la disponibilitat de l'aplicació) poden canviar, i haureu de descarregar les actualitzacions si voleu seguir utilitzant l'aplicació. Watteco SCCL no promet que sempre actualitzarà l'aplicació perquè sigui rellevant per a vostè i/o funcioni amb la versió d'Android i iOS que tingui instal·lada al seu dispositiu. No obstant això, us comprometeu a acceptar sempre actualitzacions de l'aplicació quan se us ofereixin. També és possible que vulguem deixar de proporcionar l'aplicació i podrem cancel·lar-ne l'ús en qualsevol moment sense avisar-vos de la seva terminació. Tret que us indiquem el contrari, en cas de rescissió, (a) finalitzaran els drets i llicències que se us atorguen en aquests termes; (b) heu de deixar d'utilitzar l'aplicació i (si cal) suprimir-la del vostre dispositiu.

Canvis dels Termes i Condicions

És possible que actualitzem els nostres Termes i Condicions de tant en tant. Per tant, us aconsellem que reviseu aquesta pàgina periòdicament per veure'n qualsevol canvi. Us notificarem qualsevol canvi mitjançant la publicació dels nous Termes i condicions en aquesta pàgina.

Aquests termes i condicions són efectius a partir del 2021-06-10

Contacta amb nosaltres

Si tens qualsevol pregunta o suggeriment sobre els nostres Termes i Condicions, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres a marcel@watteco.cat.

Lectura recomanada

Ets un Ajuntament i vols iniciar un projecte d'energia renovable?

INICIA EL TEU PROJECTE