Impulsant la Comunitat de Watteco a Sant Feliu de Llobregat

Aquest mes de maig no hem parat! Entre altres coses, ens hem dedicat a enfortir el nostre vincle amb el municipi de Sant Feliu de Llobregat i a impulsar la comunitat de Watteco al territori. Des de la cooperativa, hem estat treballant de valent per iniciar la instal·lació d’un kit solar fotovoltaic a l’edifici CO-Innova Sant Feliu i hem participat a la Fira de Primavera de la ciutat.

A més a més, hem estat a la Fira d’Economia Social del Baix Llobregat, a la Fira de Blockchain i hem pogut presentar Watteco a la Comunalitat de Sant Feliu.

Avui aprofitem aquest espai per posar-te al dia de totes les novetats de la cooperativa Watteco. Continua llegint!

Repte aconseguit: el kit solar fotovoltaic de CO-Innova Sant Feliu ja està totalment finançat

Sota el lema “Energia neta, diners locals”, Sant Feliu Innova i la cooperativa Watteco han llençat un projecte d’innovació i sostenibilitat al municipi, mitjançant el finançament i la instal·lació de tres panells fotovoltaics a la teulada de l’edifici CO-Innova.

La iniciativa ha consistit a finançar, a través de l’app de Watteco i de manera participativa, un Kit-solar per l'edifici Co-Innova, l’espai laboratori de Sant Feliu de Llobregat on la innovació incorpora l’impacte social, la tecnologia i les eines metodològiques col·laboratives.

El kit solar fotovoltaic ja està totalment finançat i els pròxims dies es durà a terme la instal·lació a càrrec de Soliclima, una empresa especialitzada en la instal·lació de tot tipus d'energies renovables.

Kit solar fotovoltaic Sant Feliu Innova



L’aplicació de Watteco “tokenitza” l’energia generada i la transforma en la moneda local de Sant Feliu per potenciar el comerç sostenible i de proximitat a la ciutat. D’aquesta manera, el projecte permetrà als seus inversors fer la compra a Sant Feliu pagant amb llum solar.

El projecte de Watteco a l’edifici Co-Innova, que fa temps que s’està “cuinant” des d’aquest laboratori urbà, ha comptat amb la participació de més de 20 persones i entitats col·laboradores de Sant Feliu Innova com ara Heron, Nearby Sensor, MTK Space o INnòmades. Gràcies a les seves aportacions, aquest mes es farà la instal·lació d’un kit solar fotovoltaic de 1,2 kWp al terrat de l’edifici Co-Innova.

L’energia generada servirà per alimentar alguns equips informàtic i electrònics de l’edifici com el punt lila, el CAR de E-sports de Heron i els ordinadors utilitzats pels tallers de SFInnova. En funció de l’energia generada, les persones i entitats participants guanyaran Roses, moneda local del municipi.

Aquest és un
projecte singular promogut per el departament d’Economia Social de la Generalitat de Catalunya i finançat pel Ministeri d'Indústria del Govern d’Espanya.

projecte kit solar co-innova sant feliu


Tens curiositat per la instal·lació que estem fent a Sant Feliu Innova? Vols més detalls? Fes clic aquí i assabenta’t de tot!


Ara els ciutadans de Sant Feliu poden guanyar roses amb l’app de Watteco


Moneder moneda local rosa Sant Feliu Watteco

També a Sant Feliu, vam assistir a la presentació de la Comunalitat Urbana, una nova forma d’organitzar la vida econòmica que promou l’enfortiment dels béns comuns del municipi, posa al centre les necessitats de les persones i troba solucions de forma col·lectiva, més enllà del benefici personal i monetari.

Gràcies al seu vincle amb CO-Innova, Watteco és un dels projectes de la Comunalitat Urbana de Sant Feliu. Per aquest motiu, durant l’acte, Marcel Hidalgo va presentar la cooperativa, la seva moneda virtual i la seva aplicació web a tots els assistents.

A més, va tenir l’oportunitat de parlar del projecte conjunt de Watteco i la Comunalitat Urbana de Sant Feliu. A partir d’ara, els ciutadans del municipi podran invertir en energies renovables a través de l’app de Watteco i a canvi obtenir roses, la moneda local de la ciutat.


Participem a la Fira de Primavera de Sant Feliu i a la Fira d’Economia Social del Baix Llobregat


Maig també ha estat un mes de fires! Hem aprofitat totes les oportunitats que se’ns han presentat per donar visibilitat a Watteco i crear aliances a diferents municipis.

Continuant amb Sant Feliu, Watteco ha participat a la Fira de la Primavera de la ciutat, una celebració que engloba dos dels esdeveniments més emblemàtics de la ciutat: l'Exposició Nacional de Roses i la Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat.

Gràcies a la sinergia de Watteco i CO-Innova Sant Feliu, el dissabte 12 de maig vam poder compartir la carpa de Sant Feliu Innova amb la Comunalitat. Així, vam poder donar a conèixer Watteco als habitants de Sant Feliu.

Comunalitat urbana Sant Feliu i Watteco a la fira de la primavera


D’altra banda, també hem estat presentant Watteco i fent networking a la Fira de l’Economia Social i Cooperativa, organitzada per l’Ateneu Cooperatiu Baix Llobregat al Prat, i al BxCat, una fira de blockchain i metaversos celebrada a Girona.

Fira Economia Social i Solidaria Watteco


Donem el tret de sortida a la segona ronda d’emissió dels títols participatius


Després d’un èxit rotund a la primera part de la campanya, aquest mes ha començat la segona ronda d’emissió dels títols participatius de la cooperativa. Així doncs, tots els interessats podran adquirir el seu títol participatiu fins al 16 de juny.

Gràcies als inversors que hem tingut, hem acabat de finançar alguns projectes, com ara la instal·lació d'un kit solar fotovoltaic a l'edifici CO-Innova Sant Feliu, i hem reduït l'emissió de CO₂ en 9200 tones. ⁣

Vols obtenir un títol participatiu? Fes clic aquí i omple el formulari.

Per si encara no estàs familiaritzat amb aquest model de finançament, et fem quatre apunts. Un títol participatiu és un contracte emès per Watteco amb l’objectiu d’obtenir finançament, amb la condició de recuperar la inversió en un termini màxim de dos anys i amb una rendibilitat econòmica del 10% (un 5% anual).

Amb l’obtenció d’un títol participatiu, els nostres inversors ens ajuden a desenvolupar projectes d'energies renovables mitjançant la instal·lació de plaques solars i finançar-los de manera col·lectiva a través de la nostra plataforma. ⁣ A més d'això, Watteco té un altre vessant social orientada a ajudar les comunitats locals a realitzar la transició energètica d'una manera col·laborativa i participativa a través de blockchain. ⁣D’aquesta manera, els nostres inversors impulsen i són part de  projectes de base social, mediambiental i local.

Els títols participatius són oberts a tota la societat, és a dir, tothom pot adquirir un i ser partícip de cadascun dels projectes d’energies renovables de la cooperativa, mitjançant una aportació de 500 euros.

Necessites més informació sobre els títols participatius de Watteco? Pots consultar les bases i les condicions fent clic aquí.

El projecte Watteco està promogut per el Departament d’Economia Social de la Generalitat de Catalunya i finançat per el Ministerio de Trabajo y Economia Social del Govern d’Espanya.

Lectura recomanada

Posa't al dia sobre la
transició energètica

Subscriu-te a la newsletter de Watteco per conèixer noves oportunitats de inversió i mantenir-te al dia sobre les tendencies del sector.

Moltes gràcies! Ja estàs subscrit a Watteco.
Oops! Alguna cosa ha anat malament... Prova-ho més tard!