Els títols participatius de Watteco, l’instrument de finançament cooperatiu

Vols formar part d'una iniciativa verda i sostenible? T'agradaria aportar el teu granet de sorra i fer un pas cap endavant en la lluita contra el canvi climàtic? Doncs, a partir d'avui i fins al 16 de juny, ja pots comprar un dels títols participatius de Watteco i ser part del nostre projecte d'energies renovables i comunitats locals i sostenibles. 

Continua llegint perquè t'expliquem com fer-ho en aquest post!

Què són els títols participatius?

Un títol participatiu és un model de finançament alternatiu que crida a la implicació social. Aquests contractes es realitzen en una emissió oberta a la societat, amb la proposta que tot aquell que vulgui pugui ser partícip actiu de cadascun dels nostres projectes d'energies renovables, mitjançant una aportació de 500 euros.

Amb aquesta compra, la persona fa un préstec a Watteco pel valor del títol comprat, que tindrà una rendibilitat econòmica del 10% en dos anys, és a dir, un 5% anual. Per això, els títols participatius són una forma d'inversió que resulta ideal per a aquelles persones que veuen una oportunitat a mig-llarg termini d'obtenir un retorn de les seves inversions recolzades en actius tangibles.

Vols obtenir un títol participatiu? Fes clic aquí i omple el formulari.

L'objectiu dels títols participatius és continuar finançant projectes sostenibles de Watteco, que tenen com a base la producció d'energia fotovoltaica, posant èmfasi en la urgència de promoure iniciatives respectuoses amb el medi ambient. 

A més, Watteco compta amb un equip expert que permet a l'inversor estar assessorat en tot moment i saber en quina fase de desenvolupament es troben els projectes de la cooperativa. D'altra banda, la cooperativa s'encarrega del desenvolupament IT dels contractes, així com de la gestió del retorn dels préstecs.

Necessites més informació sobre els títols participatius de Watteco? Pots consultar les bases i les condicions fent clic aquí.

En quins projectes de Watteco tindrà impacte la compra d'un títol participatiu?

A Watteco oferim tots els serveis necessaris per a desenvolupar projectes d'energies renovables mitjançant la instal·lació de plaques solars i finançar-los de manera col·lectiva a través de la nostra plataforma. A més d'això, el projecte té un altre vessant social orientada a ajudar les comunitats locals a realitzar la transició energètica d'una manera col·laborativa i participativa a través de Blockchain. És per aquest motiu que amb la compra d'un títol participatiu estaràs impulsant projectes de base social, mediambiental i local.

Si vols saber més sobre com funciona Watteco, no deixis de veure aquest vídeo. En ell, t'expliquem per què Watteco és un inversió segura, fàcil i rendible 👇👇.

Actualment, a Watteco tenim actius tres projectes d'instal·lació de plaques fotovoltaiques que requereixen de finançament.

  • Kit solar fotovoltaic Sant Feliu Innova. Es tracta d'una instal·lació aïllada de la xarxa d'alimentació energètica d'alguns dels equips informàtics i electrònics que hi ha en l'edifici CO-Innova de Sant Feliu de Llobregat.
  • Agrovoltaica Comunitat Hipócrates. Instal·lació solar fotovoltaica de 3 kWp a l'espai hivernacle de la Comunitat Hipòcrates, on conviuen persones i iniciatives amb una visió del món enfocada a l'autosuficiència i la sobirania. 
  • Plaques solars a la Casa Uno + Trillis. Instal·lació solar fotovoltaica a la casa d'una família nombrosa amb quatre fills (tres dels quals són bessons) que, amb la pujada dels preus de l'energia, tenen dificultats per a fer front a les factures de la llum.

A més d'aquestes iniciatives, Watteco també compta amb projectes a Vallirana que ja són una realitat i/o es troben en la fase d'instal·lació de les plaques solars: el bloc familiar del carrer Sant Mateu i la nostra seu social. Les instal·lacions dels projectes corren a càrrec dels nostres col·laboradors Azimut 360 i Soliclima.

T'agradaria saber més sobre Watteco i el seu model de negoci? Marcel Hidalgo t'ho explica tot a Watteco, innovació social per la transició energètica.

Per què invertir en energies renovables?

Com saps, el món està tractant de combatre una sèrie de desafiaments globals i un dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides és el de garantir l'accés a una energia assequible, segura, sostenible i neta per a tots. A això, se suma la necessitat de lluitar contra el canvi climàtic i la contaminació, que s'estan convertint en urgències cada vegada més preocupants. 

Títols participatius Watteco - Títulos participativos Watteco - Invertir en energías renovables

Gràcies als nostres inversors, els projectes de Watteco ja han aconseguit reduir les emissions de CO₂ en 9149 tones. Per què? Perquè els nostres projectes tenen la seva base en els avantatges de l'autoconsum fotovoltaic, que permet produir electricitat aprofitant l'energia del sol. D'aquesta manera, es genera energia neta i pròpia.

És innegable que les energies renovables són un sector en auge. De fet, és segur i es troba en creixement. És per això que cada vegada més inversors se senten atrets per ell.

Però si encara no ho tens clar, t'expliquem quins són els pros d'invertir en energies renovables.

  • Les energies renovables són el present i el futur de l'economia mundial. De fet, s'han convertit en un dels sectors econòmics amb major creixement continu i sostenible en el temps. 
  • La demanda d'energies netes ha crescut. La consciència ambiental ha portat a països, administracions i empreses a esforçar-se a reduir la seva petjada de carboni per a complir amb els objectius de sostenibilitat. Per això, invertir en energies renovables és una manera d'aprofitar aquesta demanda i, al mateix temps, donar suport a la transició energètica cap a un model més sostenible.
  • El potencial de guanys a mig-llarg termini. L'energia neta continua creixent i el cost de les energies renovables disminueix. Per això, s'ha convertit en un mercat lucratiu per als inversors. A més, en ser un sector en desenvolupament, la inversió es pot prolongar durant molt més temps que en altres sectors que estan en declivi.
  • El declivi dels combustibles fòssils és insalvable. Al contrari, les energies renovables són il·limitades perquè procedeixen de recursos inesgotables de la naturalesa.

I el més important és que les energies renovables són una font d'inversió ètica, ja que no emeten gasos d'efecte d'hivernacle o altres contaminants causants del canvi climàtic.

Aprofita tots aquests avantatges d'inversió ajudant-nos a finançar la instal·lació de plaques solars en diferents projectes repartits per Catalunya amb la compra de títols participatius. Watteco aconsegueix el finançament que necessita i tu obtindràs un 5% d'interès anual!

Lectura recomanada

Posa't al dia sobre la
transició energètica

Subscriu-te a la newsletter de Watteco per conèixer noves oportunitats de inversió i mantenir-te al dia sobre les tendencies del sector.

Moltes gràcies! Ja estàs subscrit a Watteco.
Oops! Alguna cosa ha anat malament... Prova-ho més tard!